top of page

Werk

Of het jullie eerste kindje is of er een broertje of zusje bij komt, mijn werk bestaat uit jullie de hele week begeleiden, verzorgen en ontzorgen.  Dit allemaal naar wens en in overleg met jullie. Ik wil graag zorg leveren die naast deskundig ook persoonlijk is. Liefdevol, warm en gezellig. Het moet een fijne tijd zijn en uiteraard vooral één waar je op kan bouwen. De start van jullie is het belangrijkste. Deze mag bijzonder zijn.

 

Ik begeleid jullie in de zorg rondom de baby, borstvoeding of flesvoeding, voer controles uit bij moeder en kind, zorg voor de rest van het gezin, ontzorg jullie in het huishouden. We maken vooraf een afspraak zodat we kennis kunnen maken met elkaar en kijken of er een klik is. Zo weet je precies van te voren wie je in huis haalt en kunnen we de wensen bespreken.

Ik ben geregistreerd bij het KCKZ, daar wordt je iedere keer getest op je kennis en vaardigheden. Iedere jaar moet je bijscholen, en krijg je updates van de nieuwe ontwikkelingen. Zo houd ik mezelf up to date in het mooie vak.  Ook ben ik in het bezit van het KIWA keurmerk.

bottom of page